Diamanten verkopen in Antwerpen

Bent u van plan om diamanten te verkopen in Antwerpen? Kom dan langs bij Gold Company. We doen aan de aankoop en verkoop van geslepen diamanten, met of zonder certificaat, los of gezet in juwelen. We kijken graag met u mee naar de status van uw diamant en de mogelijke waarde. Als opkoper van diamanten vinden we het belangrijk dat u een marktconforme prijs ontvangt voor uw diamant. Uiteindelijk zorgen we er in de verkoop voor dat uw diamant een waardige, nieuwe eigenaar vindt.

Diamant: het hardste mineraal op aarde

Diamant is het hardste mineraal op aarde. Het is daarom niet gek dat diamanten vaak een hoge waarde vertegenwoordigen. Diamant slijt niet, breekt niet en er komen ook geen krassen op. Bent u in het bezit van een gouden ring met daarin een diamant? Dan ziet u na verloop van tijd dat het goud mogelijk wel slijt, maar de diamant niet. Ongeacht hoe uw diamant eruitziet, groot of klein, u kunt uw diamanten altijd verkopen in onze juwelierszaak in Antwerpen.

De opkoper van al uw diamanten

Er zijn verschillende redenen denkbaar om uw diamanten te verkopen in Antwerpen of omgeving. Misschien bent u uitgekeken op uw glanzende mineraal of heeft u simpelweg geld nodig. Ongeacht de achterliggende oorzaak, bij Gold Company staan we voor u klaar. Als opkoper van diamanten maakt het ons niet uit. Zolang u maar met een prettig gevoel ons atelier verlaat met een marktconform bedrag op zak.

Kom bij ons langs om diamanten te verkopen in Antwerpen

Diamanten zijn niet aan slijting onderhevig. Toch is geen enkele diamant hetzelfde. Het is lastig om uw diamant op afstand te beoordelen. U kunt natuurlijk een foto sturen of advies vragen per mail of telefonisch. Maar nog liever zien we u langskomen in ons atelier. Gold Company bevindt zich in het centrum van Antwerpen aan de Paardenmarkt 27. Kom langs wanneer het u uitkomt. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag bezoekt u ons tussen 11.00 en 16.00 uur.

Anderen bekeken ook:

Juwelier Antwerpen | Goud kopen Antwerpen