Diamanten verkopen in Antwerpen

Home » Diamanten verkopen Antwerpen

Bent u van plan om diamanten te verkopen in Antwerpen? Kom dan langs bij Gold Company. Wij zorgen voor de aankoop en verkoop van geslepen diamanten, met of zonder certificaat, los of gezet in juwelen. We kijken graag met u mee naar de status van uw diamant en de mogelijke waarde. Als opkoper van diamanten vinden we het belangrijk dat u een marktconforme prijs ontvangt voor uw diamant. Uiteindelijk zorgen we er in de verkoop voor dat uw diamant een waardige nieuwe eigenaar vindt.

Laat diamanten verkopen over aan ons in Antwerpen

Diamant is het hardste mineraal op aarde. Het is daarom niet gek dat diamanten vaak een hoge waarde vertegenwoordigen. Diamant slijt niet, breekt niet en er komen ook geen krassen op. Bent u in het bezit van een gouden ring met daarin een diamant? Dan ziet u na verloop van tijd dat het goud mogelijk wel slijt, maar de diamant niet. Ongeacht hoe uw diamant eruitziet, groot of klein, u kunt uw diamanten altijd verkopen in onze juwelierszaak in Antwerpen.

De opkoper van al uw diamanten

Er zijn verschillende redenen denkbaar om uw diamanten te verkopen in Antwerpen of omgeving. Misschien bent u uitgekeken op uw glanzende mineraal of heeft u simpelweg geld nodig. Ongeacht de achterliggende oorzaak, bij Gold Company staan we voor u klaar. Als opkoper van diamanten maakt het ons niet uit waarom u beslist uw oude juwelen te verkopen. Al wat voor ons telt, is dat u ons atelier verlaat met een prettig gevoel en met een marktconform bedrag op zak.

Breng een bezoek aan onze zaak

Natuurlijk verwelkomen we u graag in ons atelier te Antwerpen om uw diamanten te verkopen. Gold Company, uw opkoper van goud en diamanten, bevindt zich in het centrum van Antwerpen aan de Paardenmarkt 27. Kom langs wanneer het u uitkomt. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag bezoekt u ons tussen 11.00 en 16.00 uur. Heeft u dringende vragen voor ons? Gebruik het contactformulier, stuur ons gerust een e-mail via info@goldcompany.be of bel naar het nummer +32 (0)3 233 24 32.