Juwelen verkopen in Antwerpen

Wilt u graag juwelen verkopen in Antwerpen? Welkom bij Gold Company. Hoewel de naam doet vermoeden dat we alleen in goud handelen, is dat niet helemaal waar. U kunt uw gouden juwelen natuurlijk bij ons verkopen, maar ook kunt u uw oude juwelen van andere materialen of uw sieraden verkopen. We kijken graag met u mee naar uw juwelen en taxeren vervolgens een marktconforme prijs. Zo stapt u aan het einde van uw bezoek met een voldaan gevoel de deur uit.

Sieraden verkopen aan onze juwelier

Bij Gold Company kunt u terecht voor de aankoop en verkoop van nieuwe, oude en tweedehands juwelen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe juwelen om aan ons assortiment toe te voegen. Heeft u nog een stel oude sieraden liggen om te verkopen aan een juwelier? Denk dan als eerste aan ons! We zijn zes dagen per week geopend om u op weg te helpen. Het maakt niet uit of het om oude juwelen van uw grootouders gaat of sieraden van uzelf: er is altijd wel een geschikte koper te vinden die de waarde van uw spullen erkent. U krijgt er een mooie prijs voor, zodat u altijd met een goed gevoel de winkel uitloopt.

Vrijwel alle materialen zijn welkom

Juwelen en sieraden zijn er in allerlei soorten en maten. Misschien heeft u nog oude zilveren oorbellen liggen of juist een gouden ring met ingebouwde diamant. Het ene sieraad is het andere niet. U kunt net zo eenvoudig uw oude zilveren juwelen als gouden juwelen aan ons verkopen. Sterker nog, kom gerust langs met al uw gouden, zilveren, koperen, bronzen of aluminium sieraden. We hebben kennis en kunde in huis van al deze materialen, zodat u altijd een gepast bod ontvangt. Kom gerust uw juwelen verkopen in Antwerpen bij Gold Company.

Kom uw juwelen verkopen in onze atelier in Antwerpen

Eindelijk overstag om uw juwelen te verkopen aan een juwelier in Antwerpen? Wees welkom bij Gold Company. Omdat vrijwel ieder sieraad helemaal uniek is, vinden we het lastig om een oordeel te geven op afstand. Daarom vinden we het prettiger als u langskomt om uw oude juwelen of sieraden te verkopen. Zo kunnen we direct het object onder de loep nemen. Gold Company bevindt zich in het centrum van Antwerpen aan de Paardenmarkt 27. Kom langs wanneer het u uitkomt. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag bezoekt u ons tussen 11.00 en 16.00 uur.

Anderen bekeken ook:

Diamanten verkopen Antwerpen | Zilver kopen Antwerpen