Juwelen verkopen in Antwerpen

Home » Juwelen verkopen Antwerpen

Wilt u graag juwelen verkopen in Antwerpen? Welkom bij Gold Company. Hoewel de naam doet vermoeden dat we alleen in goud handelen, is dat niet helemaal waar. U kunt uw gouden juwelen en sieraden natuurlijk bij ons verkopen, maar ook kunt u uw oude juwelen of sieraden uit andere materialen verkopen. We kijken graag met u mee naar uw juwelen en taxeren vervolgens een marktconforme prijs. Zo stapt u aan het einde van uw bezoek met een voldaan gevoel de deur uit!

Juwelen verkopen aan onze juwelier in Antwerpen

Heeft u nog een stel sieraden liggen die u wilt verkopen aan een juwelier? Denk dan eerst aan ons. Bij Gold Company kunt u terecht voor de aankoop en verkoop van nieuwe, oude en tweedehands juwelen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe juwelen om aan ons assortiment toe te voegen. Zo zijn gouden sieraden steeds welkom in onze zaak in Antwerpen, maar ook andere juwelen kunt u steeds aan ons verkopen. We zijn zes dagen per week geopend om u op weg te helpen. Het maakt niet uit of het bijvoorbeeld om oude juwelen van uw grootouders gaat of sieraden van uzelf: er is altijd wel een geschikte koper te vinden die de waarde van uw spullen erkent. U krijgt er een mooie prijs voor, zodat u altijd met een goed gevoel onze juwelier in Antwerpen verlaat.

Vrijwel alle materialen zijn welkom

Juwelen en sieraden, die u aan onze juwelier in Antwerpen kunt verkopen, zijn er in allerlei soorten en maten. Misschien heeft u nog gouden juwelen of sieraden, zoals gouden oorbellen, liggen die u zelf nooit meer draagt. Of misschien wilt u een ring met ingebouwde diamanten verkopen. Het ene sieraad is het andere niet. U kunt bij ons bijvoorbeeld zelfs merkuurwerken verkopen. Kom dus gerust langs met al uw gouden, zilveren, koperen, bronzen of aluminium sieraden en juwelen die u wilt verkopen. We hebben kennis en kunde in huis van verscheidene materialen, zodat u altijd een gepast bod ontvangt. Kortom, bij Gold Company in Antwerpen kunt u met een gerust hart al uw juwelen, zoals gouden sieraden, verkopen.

Kom langs bij ons atelier in het centrum van de stad

Wilt u eindelijk overstag om uw juwelen te verkopen aan een juwelier in Antwerpen? Wees welkom bij Gold Company. Omdat vrijwel ieder sieraad helemaal uniek is, vinden we het lastig om een oordeel te geven op afstand. Wij moedigen u daarom aan om langs te komen om uw oude juwelen of sieraden te verkopen. Zo kunnen we direct het object onder de loep nemen. Stel ons gerust al uw vragen via het online contactformulier, het nummer +32 (0)3 233 24 32 of het e-mailadres info@goldcompany.be. U wilt graag sieraden verkopen aan een juwelier, wij doen de rest.