Zilver kopen in Antwerpen

Overweegt u om binnenkort iets van zilver te kopen en woont u in Antwerpen? Dan heten we u van harte welkom in het atelier van Gold Company. We hebben een uitgebreid aanbod met allerlei zilveren juwelen en sieraden: van munten en kettingen tot penningen en antiek. We vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel ons atelier verlaat. Dat kan zijn met een mooi zilveren product of met een goede, marktconforme prijs. Verwen uzelf met een zilveren ring of geef deze cadeau aan een ander. U vindt ongetwijfeld iets leuks in ons atelier.

Zowel voor de aankoop als verkoop van zilver

U kunt bij Gold Company terecht voor de aankoop en verkoop van zilveren juwelen, bestek, voorwerpen, objecten, antiek, munten, penningen en eretekens. Bent u in het bezit van zuiver zilver? Dan bent u ook zeker welkom. Zilver verkopen in Antwerpen doet u ook bij Gold Company. We zijn goed op de hoogte van de markt en geven u daarom een mooie prijs voor uw zilveren objecten. Ook als u oud zilver wilt verkopen of kopen, zonder daarvoor Antwerpen te verlaten, klopt u bij ons aan. Een bezoek is zo ingepland en u ontvangt een taxatie op maat.

Niet alleen voor zilveren objecten

Om zilver te kopen of verkopen weet u nu dus Gold Company te vinden in Antwerpen. Toch staren we ons niet blind op enkel zilveren objecten. We bieden ook een mooi assortiment aan gouden, aluminium, bronzen en zelfs diamanten sieraden aan. Andersom bent u net zo goed welkom met objecten van deze metalen. Ook daarin taxeren we uw objecten op een marktconforme prijs. Wie weet heeft u nog wel een verborgen parel in huis liggen. Plan rustig een moment in en kom langs met al uw oude sieraden. We vinden er ongetwijfeld weer een gepaste nieuwe eigenaar voor.

Kom zilver kopen in Antwerpen bij Gold Company

De deur bij Gold Company staat zes dagen per week voor u open. Kom gerust zilver kopen of verkopen in ons mooie atelier, centraal gelegen in Antwerpen. Aangezien ieder zilveren object uniek is, zien we u graag bij ons langskomen. Dan is het voor ons makkelijker om uw sieraden eerlijk te taxeren. We nemen uw objecten tot in het kleinste detail onder de loep. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag bezoekt u ons tussen 11.00 en 16.00 uur.

Anderen bekeken ook:

Juwelier Antwerpen | Diamanten verkopen Antwerpen