Munten kopen in Antwerpen

Home » Munten kopen Antwerpen

Bij Gold Company kunt u prachtige oude munten kopen en verkopen in het centrum van Antwerpen. Daarvoor bent u zes dagen per week welkom in ons atelier. Beschikt u thuis over een mooie muntencollectie, maar kan de collectie wel wat toevoegingen gebruiken? Wie weet vindt u net dat ene unieke muntstuk bij ons in het assortiment. Er zijn vele verzamelaars die graag een blik werpen op het aanbod aan gouden en zilveren munten in onze zaak in Antwerpen. Om uw collectie aan een volgend pronkstuk te helpen, hanteren we marktconforme prijzen. Zo kunt u betaalbare oude munten kopen bij ons in Antwerpen.

Oude munten kopen én verkopen in Antwerpen

Misschien heeft u juist een verzameling gouden munten liggen waar u op uitgekeken bent. Ook dan kunt u bij ons terecht. Bij Gold Company doen we ook aan de aankoop van alle soorten munten. Denk aan oude en moderne munten van zowel goud, zilver, koper, nikkel, brons of aluminium. Het maakt daarin niet uit of het gaat om grote of kleine verzamelingen. We nemen graag uw hele collectie van munt tot munt onder de loep. Uiteindelijk ontvangt u een mooie, marktconforme taxatie op de gehele collectie. U kunt met een gerust hart uw munten en juwelen verkopen bij ons in Antwerpen.

Niet alleen om oude munten te verkopen

Oude munten verkopen, dat doet u natuurlijk bij ons. Toch bestaat ons assortiment niet alleen uit gouden en zilveren munten. U vindt bij ons in Antwerpen een uitgebreide collectie aan juwelen en kostbare voorwerpen van allerlei materialen. Kom gerust langs met uw zilveren ringen of gouden eretekens. Van alle edelmetalen zijn we op de hoogte van de marktprijzen. Zo ontvangt u tijdens uw bezoek een taxatie op maat.

Breng een bezoek aan ons atelier

Onze deuren zijn zes dagen per week geopend. Kom gerust langs om uw collectie uit te breiden door nieuwe gouden munten te kopen in ons atelier in Antwerpen. Elke munt is uniek en iedere collectie anders. U bent van harte welkom om uw eigen collectie te laten taxeren of nieuwe munten te kopen. We nemen uw oude munten tot in het kleinste detail onder de loep. Heeft u nog vragen voor ons? Of heeft u meer interesse om goud te kopen? Wij zijn bereikbaar via het nummer +32 (0)3 233 24 32 of het e-mailadres info@goldcompany.be.