Munten kopen in Antwerpen

Bij Gold Company kunt u prachtige munten kopen in het centrum van Antwerpen. Daarvoor bent u zes dagen per week welkom in ons atelier. Beschikt u thuis over een mooie muntencollectie, maar kan de collectie wel wat toevoegingen gebruiken? Wie weet vindt u net dat ene unieke muntstuk bij ons in het assortiment. Er zijn vele verzamelaars die graag een blik werpen op ons aanbod. Om uw collectie aan een volgend pronkstuk te helpen, hanteren we marktconforme prijzen. Zo kunt u betaalbare munten kopen bij ons in Antwerpen.

Liever munten verkopen in Antwerpen?

Misschien heeft u juist een muntenverzameling liggen waar u op uitgekeken bent. Ook dan kunt u bij ons terecht. Bij Gold Company doen we ook aan de aankoop van alle soorten munten. Denk aan oude en moderne munten van zowel goud, zilver, koper, nikkel, brons of aluminium. Het maakt daarin niet uit of het gaat om grote of kleine verzamelingen. We nemen graag uw hele collectie van munt tot munt onder de loep. Uiteindelijk ontvangt u een mooie, marktconforme taxatie op de gehele collectie. U kunt met een gerust hart uw munten verkopen bij Gold Company in Antwerpen.

Niet alleen voor munten

Oude munten verkopen, dat doet u bij Gold Company. Toch bestaat ons assortiment niet alleen uit munten. U vindt een uitgebreide collectie aan juwelen en sieraden van allerlei materialen. Een echte juwelier met een mooi aanbod. Kom gerust langs met uw zilveren ringen of gouden armbanden. Van alle edelmetalen zijn we op de hoogte van de marktprijzen. Zo ontvangt u tijdens uw bezoek een taxatie op maat.

Kom munten kopen in Antwerpen bij Gold Company

Onze deuren zijn zes dagen per week geopend. Kom gerust langs om uw collectie uit te breiden door nieuwe munten te kopen in onze atelier in Antwerpen. Elke munt is uniek en iedere collectie anders. U bent van harte welkom om uw eigen collectie te laten taxeren of nieuwe munten te kopen. We nemen uw munten tot in het kleinste detail onder de loep. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag bezoekt u ons tussen 11.00 en 16.00 uur.

Anderen bekeken ook:

Juwelen verkopen Antwerpen | Goud kopen Antwerpen