Goud verkopen in Antwerpen

Om goud te verkopen bij een juwelier in Antwerpen moet u bij ons zijn. De medewerkers van Gold Company in Antwerpen weten namelijk alles over de inkoop van oud goud om verder te verkopen. Wij hanteren steeds de hoogste prijs voor het uniek stuk dat u wilt verkopen. Denk bijvoorbeeld aan kapotte juwelen, gouden tanden, goud van crematoria, gouden onderdelen en zoveel meer. Lees verder en ontdek wat ons team zoal voor u kan doen.

Goud verkopen in Antwerpen via eerlijke taxatie

Wij geloven dat elke klant de meest eerlijke taxatie verdient wanneer u oud goud wilt verkopen aan een juwelier in Antwerpen. U gaat naar huis met een mooi bedrag of wie weet, een nieuw sieraad uit ons assortiment. Toch kunt u niet enkel om oud goud te verkopen terecht bij ons atelier in Antwerpen. Ook voor de verkoop van diamanten, penningen, oude zilveren of gouden munten, prachtige merkuurwerken en oude zilveren juwelen staan we voor u klaar met eerlijk en professioneel advies.

Vertrouw op onze kennis van het vak

Wilt u graag zelf uw oud goud verkopen aan een betrouwbare opkoper in Antwerpen? Twijfel niet langer en breng een bezoek aan het atelier van juwelier Gold Company. Stel ons alvast al uw vragen via het handige online contactformulier, stuur een e-mail naar info@goldcompany.be of bel ons gerust even op via het nummer +32 (0)3 233 24 32 voor persoonlijk advies over de stukken die u graag wilt verkopen. De deuren van onze zaak staan voor u open, dus breng gerust een bezoek!